Alkmaar, 05 augustus 2014. De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee Alkmaarders van 26 en 30 jaar aangehouden naar aanleiding van een gewapende overval. Bij de politie kwam even na middernacht een melding binnen van een poging tot overval bij een horecagelegenheid aan de Vincent van Goghlaan. Twee gewapende mannen zouden de horecagelegenheid willen hebben overvallen maar namen vervolgens de benen. Niemand raakte gewond.

De politie is direct gaan zoeken naar de overvallers. Dankzij het signalement, konden twee verdachten in de omgeving worden aangehouden. Hierbij werd ook een politiehond ingezet, die onder andere spullen terugvond die mogelijk bij de poging overval zijn gebruikt. Het tweetal is ingesloten en het overvallenteam doet onderzoek.

Pin It
Bekeken: 1596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/