Alkmaar, 05 augustus 2014. De Alkmaarse zangeres Country Wilma presenteert woensdag 20 augustus haar boek 'Dit is mijn leven!' Tegelijk komt ook haar nieuwe single met dezelfde titel uit en wordt de videoclip gepresenteerd. De presentatie vindt plaats in restaurant Linke Loetje in Schagen, de geboorteplaats van de zangeres. De drievoudige presentatie onderstreept het jubileum van Country Wilma; ze zit dit jaar 25 jaar in het vak. De opbrengst van het boek doneert de zangeres geheel aan de stichting Dolfinn. Deze stichting stelt kinderen met een beperking in de gelegenheid dolfijntherapie te genieten.

In het boek blikt Country Wilma terug op haar leven en probeert zij te verklaren waarom zij, zonder een hit gescoord te hebben, toch zo bekend werd. Twee albums en een hele reeks cd-singles staan inmiddels op haar cv, met een variatie aan muzieksoorten. Jarenlang combineerde ze haar optredens overigens met een fulltime baan als taxichauffeur, maar twee jaar geleden besloot ze om zich helemaal op haar carrière te richten.

Bij de jaarlijkse uitreiking van de populariteitsprijzen van Geels Evenementen ontving Country Wilma, wier artiestennaam overigens ooit door haar vroegere dorpsgenoot en nog altijd goede vriend Gerard Joling werd bedacht, dit jaar de jubileum award. Jaren geleden viel haar ook al een award ten deel. 

De gedachte om haar memoires aan het papier toe te vertrouwen leefde al jaren. Het project kwam in een stroomversnelling na gesprekken met Joke Bos en Yvonne Hoebe, twee ervaren journalisten die het redigeren van de teksten voor hun rekening hebben genomen. Country Wilma's 25-jarig artiestenjubileum is het perfecte moment voor de boekpresentatie. De voorverkoop is inmiddels gestart via de website van GigaBoek. Een zeer bekende Mystery Guest zal het eerste exemplaar 20 augustus uitreiken.

Zaterdag 23 augustus vindt in Heiloo de 9e editie van het muzikale evenement Dolfinn Rocks plaats. Country Wilma draagt Stichting Dolfinn al jaren een warm hart toe en zij is op de 23e dan ook zeker van de partij.

20140805 boek Country Wilma

Pin It
Bekeken: 1732x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/