Alkmaar, 07 augustus 2014. Donderdag 21 augustus organiseert MEE Noordwest-Holland in samenwerking met haar partners Sportraad Alkmaar, Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar, Alkmaar SportStad en de Alkmaarsche Mixed Hockey Club de aftrap voor 'Scoren met jongeren'. Via het project doen mensen in een uitkeringssituatie werkervaring op bij een sportvereniging in Alkmaar of omgeving. De deelnemers gaan voor twaalf tot zestien uur in de week aan het werk bij een vereniging, waarbij zij ondersteund worden door een mentor. Door begeleiding van een projectmedewerker van MEE is het doel om deelnemers binnen één jaar door te laten stromen naar een opleiding, vrijwilligerswerk, re-integratietraject of baan.

In samenspraak met talentvolle en ambitieuze sportverenigingen wordt de maatschappelijke rol van deze verenigingen verder uitgebouwd. Het doel is tweeledig: enerzijds om via pilots een visie te ontwikkelen op welke manier sport een instrumentele rol kan spelen binnen de Jeugdzorg, Wmo en de Participatiewet. Anderzijds is het doel om de breedtesport te ondersteunen in de ontwikkeling naar vitale verenigingen met een gezond ledenaantal en dito vrijwilligers. Scoren met jongeren is onderdeel van dit programma.

Op 21 augustus komen onder meer sprekers van de gemeente Alkmaar, MEE Noordwest-Holland en de sportverenigingen aan het woord. Daarnaast is er aansluitend een netwerkborrel. Tevens staat er nog een leuke verrassing op het programma! De aftrap begint om 15.30 en zal rond 17.30 uur afgelopen zijn.

Pin It
Bekeken: 2002x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/