Alkmaar, 07 augustus 2014. Vrijdag 8 augustus om 10.00 uur opent Rob Hoogland de Alkmaarse kaasmarkt. Hij doet dit door het luiden van de bel: hét teken dat de markt geheel volgens traditie kan beginnen. Daaraan voorafgaand wordt Hoogland samen met zijn echtgenote, door wethouder Victor Kloos (OPA) ontvangen in het stadhuis.

De uit Alkmaar afkomstige Telegraaf-columnist Rob Hoogland staat bekend om zijn ‘kritische pen’: recht door zee, maar met een humoristische ondertoon. Al 25 jaar verschijnen zijn columns in De Telegraaf. Tegenwoordig zelfs dagelijks, op pagina 3. Inmiddels zijn er meer dan 7500 columns van zijn hand verschenen. Voldoende aanleiding voor wethouder Kloos om deze landelijk bekende Alkmaarder de eer te gunnen de kaasmarkt te openen.

Pin It
Bekeken: 1040x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/