Alkmaar, 07 augustus 2014. Alkmaarse Rugby Club is zeer teleurgesteld over niet doorgaan project Westrand, laat het weten in een persbericht. De uitspraak van de rechter in het kort geding tussen de Gemeente Alkmaar en AZ laat na vijf jaar planning definitief het doek gevallen voor het project Westrand. De club heeft grote problemen met het veld, barst daarnaast uit zijn voegen en met de veranderingen in aantocht heeft de club weinig geïnvesteerd in onderhoud van de accommodatie. RUFC uit dan ook een noodkreet naar de gemeente en AZ om te op zoek te gaan naar een oplossing.

De Alkmaarse Rugby Club heeft telkens meegedacht tijdens de ontwikkeling van het project. keer op keer constructief meegedacht om het project gerealiseerd te krijgen. Voor de club stond er veel op het spel want het speelveld is al jaren slecht en zorgt het snelst voor afgelastingen. De laatste twee jaar werd er meermalen afgelast over verplaatst omdat bezoekende clubs beklag deden bij de scheidsrechter. Daarnaast barst de club nu uit zijn voegen door jonge aanwas. Jongens en meiden van 7 tot 17, mannen en vrouwen en drie kleedkamers; het is een onmogelijke combinatie geworden. 

Het project Westrand gaat dan wel niet door, maar een project Alkmaarse Rugby Club kan wat de club betreft morgen van start. Daarnaast komen de rugbyers op voor AFC'34, dat ook flink de dupe is. De rugbyclub stelt dat de schuld ergens in het midden ligt en roept zowel de gemeente en AZ op om constructief bij te dragen aan verbetering van de situatie. Daarbij wordt een uitspraak van Toon Gerbrands, voormalig directeur van AZ aangehaald: "AZ voelt zich verantwoordelijk voor deze twee clubs en wil graag met ze om tafel om te bekijken wat er nog mogelijk is.’’ Gebrands sloot niet uit dat zijn club zelfs financieel bijdraagt.

 

Pin It
Bekeken: 1399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/