Akersloot, 11 augustus 2014. Zondagmiddag is een 38-jarige inwoner uit Rotterdam om het leven gekomen nadat hij met zijn auto het Noordhollandsch Kanaal ter hoogte van de Boekel in was gereden. Hij had twee kinderen bij zich, een meisje van twee en een jongen van vier jaar. Omstanders probeerden het drietal te redden, maar het was de brandweer die ze uiteindelijk uit de auto heeft kunnen halen. Uit onderzoek is gebleken dat de man opzettelijk met zijn auto het kanaal in is gereden en dat de kinderen van hemzelf zijn. Zij liggen in het ziekenhuis en hun toestand is nog steeds kritiek. 

De reddingsactie riep herinneringen op bij de hulpverleners van het recente dodelijke ongeval bij de berging van de auto in Koedijk. Volgens het NHD was een deel van de brandweerlieden daarbij ook aanwezig. Dit bewoog het bergingsbedrijf ertoe om zelf een duiker in te zetten om de auto te bergen.

Getuigen die nog geen contact met de politie hebben gehad, worden nogmaals verzocht dit te doen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. (foto's: DNP.NU/Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 2313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/