Noord-Scharwoude, 11 augustus 2014. Op de kruising van de Westelijkerandweg / Kerkmeerweg in Noord-Scharwoude zijn zondagavond twee ouderen zwaar gewond geraakt tijdens een verkeersongeval. Zij werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, maar daar overleden zij aan hun verwondingen.

De twee ouderen, een 89-jarige man en een 87-jarige vrouw uit Middenmeer, reden in een 45 km/u wagentje op de Kerkmeerweg. Ze wilden de randweg oversteken en zagen daarbij waarschijnlijk de bestelbus over het hoofd, die vanaf Warmenhuizen richting Oudkarspel reed. De bestuurder van het busje was kansloos en botste vol tegen het wagentje. Deze raakte vervolgens nog een verkeerszuil en kwam op het gras aan de andere kant op de zijkant te liggen.

De mensen in het bus kwamen met de schrik vrij. De auto's werden door een bergingsbedrijf. Het verkeersongevallen team doet onderzoek naar het ongeval. (foto's: DNP.NU / Douwe de Vries)

 

Pin It
Bekeken: 1301x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/