Alkmaar, 11 augustus 2014. Dinsdag 12 augustus wordt de nieuwe duurzame evenementenvoorziening in de binnenstad in gebruik genomen. Wethouder Evenementen Elly Konijn (D66) en wethouder Duurzaamheid Jan Nagengast (CDA) zullen hiervoor het startschot geven door het oplaten van skytubes om 16:00 uur op de Paardenmarkt.

De nieuwe energievoorziening maakt milieubelastende dieselaggregaten overbodig en is een unicum in Nederland. Evenementen kunnen voortaan met een mobiele transformator aansluiten op een ondergronds elektriciteitsnetwerk dat gebruik maakt van de ingekochte groene stroom van Alkmaar. Hiermee wordt 4,5 ton aan CO2-uitstoot voorkomen en het levert een enorme beperking van (geluids)overlast op. De duurzame voorziening betekent ook een verbetering qua luchtkwaliteit, een onderwerp dat erg leeft onder de burgers van Alkmaar. De zomerkermis die op 22 augustus start zal als eerste evenement gebruik maken van het netwerk.

Pin It
Bekeken: 1280x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/