Alkmaar, 11 augustus 2014. Zondag 17 augustus is het bij HAL 25 genieten van de zomerse zon, leuke mensen, lekkere discoclassics, heerlijke drankjes en lekker eten. Op die dag verrijst op het grote buitenterras van Hal 25 aan de Pettermerstraat een heuse “open air” nachtclub en de line-up vormt een charmante mix van de kwaliteit en beleving van Club 40 (35+ clubnight), de frisheid van Funky Friday en de ontspannen sfeer van HAL 25.

Als een muzikale tijdmachine varieert de Open Air Disco van 70’s, 80’s, 90's, 00's t/m de hits & clips van nu. De Open Air Disco wordt georganiseerd door Rejoice Events, de organisatie achter de succesvolle Crazy 90s in het Stadion en Club 40 (35+ Clubnight) in Hal 25 en belooft een opmaat te zijn naar een jaarlijks terugkerend Overstad Festival waarbij diverse organisaties en initiatieven betrokken zullen zijn.

Te horen zullen zijn de ‘80s dance-import classics van Mario Nesta, de Funky Friday grooves van Il Disco & B.R.P, de dikke disco van de Groovedealer, de draaikunsten van Dj DNS en de coolste video-classics van Dvdj Devious. Special Guest is de uit Berlijn afkomstige Marcel Vogel, die zijn (nu)disco virus verspreidt via zijn eigen label Lumberjacks in Hell en op de vele discofeestjes Amsterdam.

Open Air Disco start om 15:00 en duurt tot  23:00 uur. De voorverkoop is al in volle gang. Tickets zijn 13,50 (ex. fee) in de voorverkoop en verkrijgbaar via de website van Rejoice Events (volg de link naar Ticketscript) en de Club 40 Facebookpagina. Check online ook de voordelen voor groepen. De vorige Club 40 edities waren vooraf al uitverkocht, dus de organisatie raadt aan niet lang te wachten met beslissen.

20140811 hal25 openar

Pin It
Bekeken: 4910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/