Alkmaar, 11 augustus 2014. Regionaal Platform Arbeidsbeleid NHN biedt de training  'Vrouwen in het MKB: het waarderen van ervaring' aan. De cursus start medio september en is gericht  op vrouwen van 30 jaar en ouder die al een tijd actief is als MKB-ondernemer of in het bedrijf van de partner, en zal de mogelijkheden tot verdere ontwikkeling belichten. Het is tevens een mogelijkheid om te kijken waar je staat als het gaat om werk- en denkniveau.

Tijdens het project worden de geïnventariseerd wat de cursisten aan kennis en ervaring in huis hebben. Hiermee wordt een portfolio of ervaringsprofiel  opgesteld, die wordt vergeleken met een bestaand beroeps- of onderwijsprofiel op hbo of mbo-niveau. Cursisten maken een persoonlijk actieplan, verkennen de mogelijkheden om de noodzakelijke stappen te zetten voor bestaande of toekomstige ambities.

Er is plaats voor 10 tot 12 vrouwen, die met elkaar in een aantal trainingssessies in Alkmaar aan de slag gaan. Hier horen ook huiswerkopdrachten bij. Het aantal gezamenlijke sessies zal tussen de 4 en 6 zijn. De exacte tijdstippen zullen naar aanleiding van de intake gesprekkenworden bepaald en zijn afhankelijk van beschikbaarheid, de (CH-Q) methodiek en de mogelijkheden om elkaar digitaal (bv. via Skype) te spreken. 

Er zijn aan de training geen kosten verbonden omdat deze onderdeel is van een Europees project gericht op vrouwen in het MKB. Normaal zijn de kosten ongeveer € 1.200,-. Meer informatie op de website van RPA NHN.

Pin It
Bekeken: 1518x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/