Alkmaar, 14 augustus 2014. Maandag heeft de voorzieningenrechter in Alkmaar uitspraak gedaan op het verzoek van grillroom & pizzeria Eat Plaza voor het treffen van een voorlopige voorziening. De rechter heeft het verzoek afgewezen. Eat Plaza probeerde met het verzoek het besluit van burgemeester Bruinooge tegen te houden om de exploitatievergunning van de horecagelegenheid voor drie weken te schorsen.

Eat Plaza heeft drie keer de regels overtreden. Volgens de beleidsregels voor horeca in Alkmaar kunnen horecavergunningen voor een bepaalde periode worden geschorst na het begaan van drie overtredingen. Eat Plaza is hiervoor naar de rechter gestapt. De rechter heeft geoordeeld dat de burgemeester terecht heeft kunnen besluiten om het horecabedrijf voor drie weken te sluiten en ziet geen reden de voorlopige voorziening toe te wijzen.

Pin It
Bekeken: 1399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/