Alkmaar, 14 augustus 2014. Vrijdag 15 augustus luidt Bas Muijs om 10.00 uur de bel, die de Alkmaarse kaasmarkt doet beginnen. Hij doet dit op uitnodiging van Anjo van de Ven (OPA), wethouder Cultuur. Aanleiding is het theaterstuk “Expeditie Brazilië” waarin Bas een hoofdrol speelt en die binnenkort in Alkmaar in première gaat.

Acteur Bas Muijs luidt de bel onder toeziend oog van andere acteurs van Expeditie Brazilië. Voorafgaand worden de gasten ontvangen in het stadhuis. Wethouder Van de Ven: “Ik ben blij dat ik Bas in Alkmaar Cultuurstad mag verwelkomen. Bas, onder andere bekend van GTST en Voetbalvrouwen, vervult in Expeditie Brazilië een hoofdrol.”

Theaterstuk Expeditie Brazilië is een ontdekkingsreis naar geluk, nieuwe mogelijkheden en harmonie. Het volgt de reis van Johan Maurits van Nassau, kleinzoon van Willem van Oranje, in 1636 met zijn hele hof naar Brazilië. Daar wordt hij gouverneur voor de Nederlandse Kroon. Bas Muijs speelt de rol van Albert Eckhout: de portret- en stilleven schilder die de eerste afbeeldingen van Brazilië maakte. De vrijwilligersproductie speelt van 30 augustus t/m 14 september.

Pin It
Bekeken: 1118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/