Heerhugowaard, 14 augustus 2014. Bij Cool kunst en cultuur zijn mooie voorstellingen zien maar er is ook les in theater te krijgen. Eind augustus starten bij Cool diverse theaterlessen voor kinderen. De allereerste les is een open les waar iedereen mag komen kijken en meedoen.

Kleine prinsesjes en piraatjes kunnen zich helemaal uitleven in de Kleuterspelklas. Hierin wordt een beroep gedaan op de onuitputtelijke fantasie van kleuters en spelen ze allerlei verhalen op de theatervloer. Deze korte cursus is voor kinderen van 4-6 jaar. De eerste les is op woensdag 27 augustus en begint om 14.00 uur en duurt 30 minuten. De korte cursus voor kinderen van 6-9 jaar en van 10-12 jaar gaat over hoe een verhaal te vertellen, zodat het erg spannend wordt of juist grappig en het publiek op het puntje van de stoel zit. De eerste les is op woensdag 27 augustus, begint om 14.40 uur (6-9) en om 15.50 uur (10-12) en duurt een uur. Met acteer-, stem- en bewegingslessen leren kinderen van 12-18 jaar verschillende speelstijlen, als acteur maar ook als regisseur. Denk daarbij aan toneel, een soap of Hollywood-film. De eerste les is op 27 augustus om 17.00 uur en duurt 1,5 uur.

Cool heeft voor de theaterlessen een nieuwe docent aangetrokken; Rozemarijn Hustinx. Rozemarijn studeerde voor theaterdocent aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. “Theater geeft je de kans om binnen jezelf een ander te zijn, nieuwe kanten te ontdekken. Het biedt plezier, creativiteit, uitdaging en vrijheid”, aldus Rozemarijn. 

Aanmelden voor de eerste open les is niet nodig. Kijk voor meer informatie over de theaterlessen en inschrijven op de website van Cool (onder educatie). (foto: Frits de Beer)

20140814 cool theaterles

Pin It
Bekeken: 1692x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/