Oudkarspel, 16 augustus 2014. Donderdagmorgen moest een 19-jarige jongen uit Oudkarspel zijn rijbewijs inleveren nadat hij in zijn woonplaats op de Ambachtsdijk een aanrijding had veroorzaakt.

Rond 11.00 uur reed de jongen in een personenauto met hoge snelheid vanaf een erf de weg op. Nadat hij fietsers was gepasseerd raakte hij in een bocht in de weg in de berm een stenen verkeerszuiltje. De auto werd gelanceerd, raakte een andere auto, sloeg enkele malen over de kop en belandde uiteindelijk tussen de bomen beneden aan een talud. De verdachte werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie nam het rijbewijs van de verdachte in.

In de auto waar de verdachte tegenaan was gereden zat een bestuurder en twee kinderen. Zij werden door ambulancepersoneel onderzocht, maar bleken met de schrik vrij gekomen te zijn.

Pin It
Bekeken: 1082x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/