Alkmaar, 16 augustus 2014. Vrijdagavond vond op de Oudegracht een ongeval plaats waarbij een vrouw ernstig gewond raakte. Zij wilde met haar scooter vanaf de Klein Nieuwland de gracht oversteken, terwijl er net een auto voor haar van links aankwam. Vanwege de bebouwing is deze kruising niet overzichtelijk. De twee zagen elkaar te laat en de scooterrijdster botste vol in de flank van de auto.

De vrouw is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Gezien de schade lijkt het of zij niet echt rekening hield met mogelijk aankomend verkeer, vervolgens hard remde toen ze de auto zag en er tegenaan reed net terwijl haar voorwiel weggleed. Vanwege onderzoek door het verkeersongevallen analyse team was de kruising enige tijd afgesloten voor verkeer. (foto's: DNP.NU / Douwe de Vries)

20140816-scooter-oudegracht 1

 

Pin It
Bekeken: 1190x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/