Alkmaar, 17 augustus 2014. Zondag aan het eind van de ochtend is een Belgische automobilist gewond geraakt op de N9 / Steve Bikoweg. Dat gebeurde ter hoogte van de afslag Kogerdijk - Bergen, terwijl hij afremde voor een op oranje springend verkeerslicht. De achter hem rijdende vrachtwagenchauffeur probeerde nog uit te wijken, tikte daarbij een auto naast hem aan, en ramde de auto van de Belg. Die raakte daarbij gewond. Opvallend is dat de automobilist die naast de vrachtwagen stond en dus ook geraakt is, aanvankelijk op de komst van de hulpdiensten wachtte, maar daarna toch wegreed.

De N9 is nog enige tijd gestremd geweest in verband met de berging van de vrachtwagen. Een op het ongeval afgekomen patrouillewagen van de politie liep door de op het wegdek liggende brokstukken een lekke band op. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 1724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/