Alkmaar, 17 augustus 2014. In de nacht van zaterdag op zondag is rond 03:45 uur door omwonenden van het Geert Groteplein brand ontdekt in Vishandel Kees van Arenthals. Meerdere mensen zagen rook uit het pand komen en schakelden de brandweer in. Brandweerlieden kon niet voorkomen dat de vishandel helemaal uitbrandde. Volgens de eigenaar is de inboedel van de vishandel volledig verloren gegaan.

Omstanders hebben gezien hoe iemand een brandend voorwerp tegen de viswinkel gooide. De politie bevestigde een signalement te hebben, maar kon daar nog niet mee naar buiten komen. De forensische recherche deed zondagochtend onderzoek in en rond de winkel. Inmiddels is het signalement vrijgegeven, maar helaas is er weinig specifieks aan. De dader was geheel in het zwart gekleed, tussen de 1.85 en 1.90 m lang en droeg iets voor zijn gezicht.

 

Pin It
Bekeken: 1849x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/