Egmond aan de Hoef / Alkmaar, 17 augustus 2014. In de nacht van zaterdag op zondag is rond 00:45 uur een 27-jarige automobilist uit Egmond aan de Hoef te water geraakt langs de Hoeverweg in zijn woonplaats.

De man reed in de van zijn vader geleende auto richting Alkmaar, verloor de macht over het stuur en kwam op kop in de sloot terecht. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen was de bestuurder echter te zijn verdwenen. Hij bleek te zijn weggelopen en werd een kilometer verderop, in de omgeving van de Meerweg, door surveillerende agenten opgemerkt. Hij kwam daar doorweekt en naar de prut stinkend uit de bosjes en is aangehouden voor verlaten van de plaats ongeval.

Waarom de 27-jarige man de plaats van het ongeval heeft verlaten is niet duidelijk. Het ontduiken van een blaastest was in ieder geval niet nodig geweest, want toen deze alsnog werd gedaan, bleek hij niet teveel gedronken te hebben. Omdat Egmonder bij het ongeval gewond was geraakt is hij naar het ziekenhuis gebracht. (foto's: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 1540x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/