Alkmaar, 17 augustus 2014. Zondagavond heeft in de Tuinstraat in Alkmaar kort een keukenbrand gewoed. Een bewoner van de Tuinstraat rook bij terugkomst al een brandlucht in de straat, en werd bij het binnentreden van zijn eigen woning geconfronteerd met rook. Hij belde onmiddellijk de brandweer, maar nog voor die ter plaatse kwam rende zijn buurman naar buiten omdat het zijn keuken was die in brand stond.

Degene waarbij de brand woedde had rook binnengekregen en is ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De keuken kan als verloren worden beschouwd. Ook bij de bewoner die de brand als eerste meldde is de nodige schade ontstaan. In zijn keuken is naar aanleiding van warmtebeelden het één en ander gesloopt om te controleren of het vuur niet via muur of plafond was doorgeslagen. (Foto's: DNP.NU / Douwe de Vries)

20140817 tuinstraat 001

20140817 tuinstraat 002

Pin It
Bekeken: 1212x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/