Alkmaar, 18 augustus 2014. Klas op Wielen in Alkmaar is verrast met een mooi cadeau door de Specsavers-winkel in Alkmaar, die dit doel ook een jaar lang financieel steunt via Stichting Specsavers Steunt. Als extra steuntje in de rug ontving de Klas op Wielen een ‘bubbelbuis’ voor de multi-sensorische ruimte, waarin visustraining wordt gegeven aan de kinderen. Het nuttige cadeau vormt een aanmoediging om het goede werk voort te zetten en laat de waardering zien die Specsavers heeft voor lokale initiatieven in heel Nederland.

In Nederland is het uitzonderlijk dat kinderen met een ernstig meervoudige handicap elke dag naar de basisschool gaan met alle andere kinderen, maar niet in Alkmaar. Dankzij de Matthiasschool en de Klas op Wielen profiteren alle kinderen dagelijks van elkaars mogelijkheden.

Lokale goede doelen hebben het zwaar in Nederland. In de afgelopen drie jaar zijn de totale financiële donaties voor meer dan de helft van hen omlaag gegaan. Ook is er minder particuliere donatie. Voor meer dan zeven op de tien kleine goede doelen is het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Dit blijkt uit onderzoek van Stichting Specsavers Steunt onder 266 lokale goede doelen. Om hen een hart onder de riem te steken heeft de Stichting de ´cadeaudagen´ in het leven geroepen. 

Dit jaar is Stichting Specsavers Steunt alweer de vierde spaarronde gestart: voor elk verkocht montuur en hoortoestel doneren de Specsavers-winkels automatisch een vast bedrag aan de stichting. Na een jaar sparen schenkt elke winkel het bijeen gebrachte geldbedrag aan lokale goede doelen of initiatieven als extra steuntje in de rug. Begin 2015 ontvangen de doelen een donatie in de vorm van een geldbedrag dat in de Specsavers-winkels een jaar lang is gespaard.

20140818 specsavers stichting 2

 

Pin It
Bekeken: 1464x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/