Alkmaar, 20 augustus 2014. Dinsdagmiddag hielden agenten een 19-jarige Alkmaarder aan op verdenking van poging tot diefstal. Rond 12.15 uur kreeg de politie melding dat een man in de achtertuin zou staan van een huis aan de Oranjelaan. Toen de 97-jarige bewoonster vrouw vroeg wat de jongeman wilde, verklaarde deze dat zijn bal in de achtertuin terecht was gekomen. Vervolgens vertrok hij op de fiets.

Op basis van het signalement kon de politie de verdachte in de omgeving aanhouden. Hij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt of de verdachte ook betrokken is geweest bij een eerdere diefstal/babbeltruc. Kort geleden werd er in dezelfde straat een insluiping gepleegd. Ook toen vertelde een jongen dat hij zijn bal kwijt was. Toen die bewoner naar buiten kwam, werd door handlangers ingebroken.

Pin It
Bekeken: 1723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/