Alkmaar, 20 augustus 2014. Van vrijdag 22 augustus tot en met zondag 31 augustus is het weer kermis in de binnenstad van Alkmaar. Het is een van de belangrijkste evenementen voor Alkmaar en omstreken. Wethouder Evenementen Elly Konijn (D66) verricht vrijdag de opening om 16:00 uur op de Paardenmarkt. “Ook dit jaar is het een prachtige samenstelling van attracties voor jong en oud, ik ben er weer trots op!”.

Dit jaar staan er maar liefst 69 attracties. Voor iedereen wat wils en een mix van nieuwe attracties en oude bekenden. Voor het eerst kunnen kermisbezoekers bungelen met de benen in de lucht in de “Eurocoaster”, spetteren in “Pirates of the Caribbean”, griezelen in "Haunted Castle" en zweven in “Aladin”. Terug van weggeweest zijn “Inversion”, “BoosterMaxxx” en de “Snowjet”. Wat dichter bij de grond is ook van alles te doen en zijn er prachtige prijzen te winnen. Daarnaast is er volop te genieten van de lekkernijen die de kermis te bieden heeft, zoals suikerspinnen, oliebollen, nougat en zuurstokken.

Pin It
Bekeken: 2258x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/