Broek op Langedijk, 21 augustus 2014. De brandweer van Heerhugowaard werd woensdag opgeroepen voor een automatische brandmelding in een woning aan de Kuifeend in Broek op Langedijk. Aangekomen bij de woning op het Duizend Eilandenrijk bleek de rook al uit de woning te komen. Het hele huis stond vol rook en een buurvrouw kwam aangerend met een sleutel van de woning. In de hal van de woning trof de brandweer het frame aan van wat eens een stoel was geweest, daarvoor iets met twee wielen.

Toen dit naar buiten was gesjouwd bleek het ook alleen daar de oorzaak van alle rook en roet in het huis te zijn. De bewoonster wist later te melden dat ze een golfkarretje op de oplader had gelegd, en de omvormer op de stoel had laten liggen. Blijkbaar was de laatste zo heet geworden dat de stoel daardoor in brand was gevlogen met alle gevolgen van dien.

(foto: DNP.nu) 

20140821 brand golfkar

Pin It
Bekeken: 945x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/