Alkmaar, 21 augustus 2014. Het college van Alkmaar heeft de gemeenteraad woensdag per brief ingelicht over de gang van zaken met AZ. Het college legt zich neer bij de uitspraak van de rechter tijdens het kort geding. Deze stelde dat het nutteloos zou zijn het onwillige AZ naar de onderhandeltafel te trekken. "De rechter heeft weliswaar uitgesproken dat de dat de in 2011 gesloten overeenkomst tussen de gemeente en AZ bindend is, maar heeft tevens uitgesproken dat in een kort geding niet is vast te stellen aan wie het te wijten is dat de onderhandelingen zijn afgebroken". 

Op 12 augustus hebben de gemeente en AZ overleg gevoerd, de profclub wil graag het boek sluiten en de relatie herstellen. Tijdens dit gesprek kwam nog niet naar voren of de voetbalclub voor dit herstel ook bereid is tot schadevergoeding voor de gemeente en andere gedupeerden. Het college wacht met belangstelling af. Dat betekent dat een eventuele nieuwe stap richting de rechtbank voorlopig niet genomen wordt.

Tot slot stelt het college dat er nu snel gewerkt moet worden aan een aangepast Westrand-plan voor de sportverenigingen, het Willem Bleau College en de camping.

Pin It
Bekeken: 1100x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/