Alkmaar, 21 augustus 2014. De Kaasmarkt staat vrijdag 22 augustus in het teken van de groei van het aantal Chinese toeristen naar Alkmaar en de Kaasmarkt. De bel wordt geluid door Gerard Langenhof, directeur van touroperator Havi Travel en Roel Mostert, directeur van Holland Inc., China-specialist op het gebied toerisme en handel. Alkmaar en de Stichting Promotie Alkmaar (SPA) willen de stad op de Chinese markt meer nadrukkelijk op de kaart zetten als interessante vakantiebestemming. De samenwerking van de gemeente en de Kaasmarkt met Havi Travel en Holland Inc. komt tot stand onder de noemer: ‘Cheese for China’.

Tijdens eerdere werkbezoeken van wethouders De Baat en Nagengast aan China zijn er relaties met China opgebouwd. Deze reizen waren gericht op economische en toeristische samenwerking. De laatste handelsmissie vond plaats in april, onder leiding van gedeputeerde Jan van Run van de provincie Noord-Holland, waarbij de nadruk lag op het aantrekken van Chinese touroperators. Jaarlijks bezoeken circa 250.000 Chinese toeristen Nederland en deze richten zich vooral op typisch Hollandse iconen.

Wethouder De Baat (VVD): "Het college investeert in het opbouwen van een economische samenwerking met onder meer de stad Weihai. Ook Ondernemend Alkmaar en SPA dragen hieraan bij. De vruchten van de werkbezoeken worden stapsgewijs zichtbaar. Op de laatste reis heb ik de heren Langenhof en Mostert ontmoet. Als touroperators vormen zij een belangrijke spil in de promotie van Alkmaar bij de Chinese toerist. Ik ben blij dat de heren de uitnodiging hebben aangenomen om zelf de Kaasmarkt in Alkmaar van dichtbij te ervaren en de bel te luiden."

Pin It
Bekeken: 1115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/