Alkmaar, 21 augustus 2014. Vanaf maandag 25 augustus tot en met medio oktober vinden wegwerkzaamheden plaats aan de Vondelstraat, omdat het asfalt aan vervanging toe is. Het gaat om het gedeelte vanaf de Hooftstraat tot aan de rotonde met de Koelmalaan. De inrichting van de Vondelstraat wordt hierbij aangepast aan de hedendaagse normen, net als het andere gedeelte van de Vondelstraat. De uitvoegstroken die nu nog aanwezig zijn komen in het nieuwe ontwerp niet meer terug.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in meerdere fases. De eerste fase start op maandag 25 augustus en betreft de oostelijke rijbaan (vanaf de Koelmalaan richting de Hooftstraat). De tweede fase loopt van 19 september tot en met 21 september en betreft de aanpak van het kruispunt Hooftstraat/Vondelstraat. Als laatste volgt in fase 3 de westelijke rijbaan, van de Hoofstraat, richting derotonde Koelmalaan. Deze fase begint op 22 september en eindigt medio oktober.

In de eerste fase wordt het verkeer in twee richtingen over één rijbaan geleid. Tijdens de laatste fase kan het verkeer richting de binnenstad gewoon over de Vondelstraat rijden. Verkeer vanuit de richting van de binnenstad wordt dan omgeleid via de Dr. Schaepmankade en de N.G. Piersonstraat. Voor fietsers blijft het gedurende de hele periode van de werkzaamheden mogelijk om over de Vondelstraat te rijden.

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de website van de gemeente

Pin It
Bekeken: 1992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/