Bergen, 22 augustus 2014. Tijdens een alcoholcontrole op de Dreef heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag acht bestuurders aangehouden wegens rijden onder invloed.

Het meest gedronken had een 59-jarige man uit Bergen. De man reed met zijn snorfiets over het Plein toen hij onderuit ging. Agenten zagen het gebeuren en hielpen de man overeind. Al snel bleek dat de bestuurder een flinke slok op had. Hij had ruim vier keer zoveel drank op als toegestaan en moest zijn rijbewijs inleveren. Ook een 22-jarige bestuurder van een bestelbus had teveel gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

In totaal werden 750 bestuurders aan de kant gezet voor een blaastest. De controle was vooral gericht op bezoekers van het festival in Bergen aan Zee dat woensdagavond plaats vond.

Pin It
Bekeken: 956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/