Heerhugowaard, 22 augustus 2014. Donderdagmiddag vond op de Oosttangent een kop-staartbotsing plaats. Door drukte stroopte het verkeer richting de rotonde voor de Huyghoekring op. Een bestuurster merkte dit te laat op en klapte op haar voorganger, die vervolgens weer op een andere auto reed.

De achterste twee wagens zaten vol met mensen, vooral kinderen, die allemaal zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Vooral de drie kinderen in de achterste auto, die met een medewerkster van kinderopvang Dikkie Dik meereden, waren erg geschrokken. Agenten hebben een paar kinderen een teddybeer gegeven. Een teddybeer behoort tot de standaard uitrusting van politieauto's, speciaal voor dit soort gevallen.

Doordat er veel personen bij betrokken waren kwamen er ook veel agenten en ambulances ter plaatse. maar uiteindelijk viel het dus erg mee. (foto's: DNP.NU)

20140821-HHW-kids1

20140821-HHW-kids3

Pin It
Bekeken: 869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/