Alkmaar, 22 augustus 2014. De eerste 380 steden wereldwijd zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de International Children’s Games 2015 in Alkmaar. In juni 2015 vindt in Alkmaar de 49e editie van de International Children’s Games plaats. Voor deze jongerenvariant van de Olympische spelen komen rond de 1500 kinderen en 500 begeleiders naar de stad. De deelnemers zijn tussen de 12 en 16 jaar oud en komen van over de hele wereld naar Alkmaar om hier met elkaar te sporten. Zij kunnen uitkomen in negen verschillende sporten: voetbal, tennis, atletiek, turnen, volleybal, golf, zwemmen, judo en beachvolleybal.

De eerste steden hebben de uitnodiging reeds geaccepteerd. Onder andere Montreux (Zwitserland), Brantford (Canada), Velenje (Slovenië), Patras (Griekenland) en Singapore (Singapore) komen met een delegatie jeugdige sporters naar Alkmaar. Er zullen hopelijk nog vele steden volgen.

Volg meer nieuwtjes op de website van de ICG 2015.

Pin It
Bekeken: 916x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/