Alkmaar, 22 augustus 2014. Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe website. Daarom heeft Raad van State een nieuwe website. Naast het nieuwe uiterlijk is de website vanaf nu ook 'responsive'. Dit betekent dat de pagina’s goed zichtbaar zijn op computer, tablet en smartphone. Dankzij de vernieuwde achterliggende techniek, geleverd door het Alkmaarse bedrijf 3rdbase, is de website van Raad van State klaar voor de toekomst.

Raad van State zet haar website voornamelijk in om uitspraken te publiceren. Hiervoor maakt zij gebruik van een vertrouwde en intuïtieve functionaliteit, zodat de uitspraken dagelijks geüpdatet kunnen worden. Zo kunnen medewerkers van Raad van State de uitspraken op eenvoudige wijze zelf beheren en publiceren. Het responsive karakter van de website zorgt ervoor dat pagina’s zich automatisch aanpassen aan de afmetingen van het scherm van de bezoeker. 

3rdbase is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van maatwerk webapplicaties. Het bedrijf werd in 2000 in Alkmaar opgericht door directeur Christian Bosman. Met een gedreven team ontwikkelt zij applicaties voor onder meer Raad van State, Happy Home, Het Betere Boerenbed, Ymere en het Centrum voor Jeugd en Gezin Haarlemmermeer. De nieuwe website van Raad van State is -hier- te vinden.

Pin It
Bekeken: 1460x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/