Alkmaar, 22 augustus 2014. 'Vaart' is de marketing naam waaronder het huidige sportpark Hoornse weg (DFS terrein) wordt ontwikkeld. Dat heeft het Alkmaarse college besloten. Bestemmingsplan Aan de Vaart en de grondexploitatie worden op 9 oktober aan de gemeenteraad ter besluitvorming aangeboden. Na instemming van de raad is de planning dat de verkoop van vrije kavels in het laatste kwartaal van 2015 kan beginnen.

Wethouder Elly Konijn (D66): “Vaart is een unieke locatie voor welstandsvrij bouwen tegenover het prachtige natuurgebied Oudorperhout. De sport wordt met deze prima accommodatie op een mooie toekomst voorbereid.” Wethouder Peter de Baat (VVD): “Het is een meerwaarde voor de locatie dat het sportgebouw en de velden direct bij de start van de uitvoering gelijktijdig ontwikkeld worden. De ambitie is een energieneutraal gebouw.”

Het college wil met de naam Vaart de dynamiek weergeven die past bij welstandsvrij bouwen.Volgens het gestelde kader van de gemeenteraad is het bestemmingsplan flexibel om in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. De huidige en toekomstige bewoners krijgen een belangrijke rol bij de keuzes voor de invulling van de openbare ruimte.

 

Pin It
Bekeken: 1615x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/