Alkmaar, 25 augustus 2014. Woensdag 27 augustus organiseren de gemeenten in de regio Alkmaar een bijeenkomst over de wijze waarop zij in 2015 de inkoop van jeugdhulp organiseren. De bijeenkomst is met name bestemd voor professionals die als zelfstandige werken en kleinere aanbieders van jeugdhulp. Voor grotere zorginstellingen vond 21 augustus al een bijeenkomst plaats.

Vanaf 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van preventie, jeugdhulp, jeugdreclassering en de uitvoering van maatregelen om kinderen en jeugdigen te beschermen. Het gaat dan ook over specialistische hulp, zoals bijvoorbeeld geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en jongeren, zorg voor de jeugd met een licht verstandelijke beperking en gesloten jeugdhulp.

Alkmaar, Bergen, Castricum, Graft-De Rijp, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Schermer en Uitgeest pakken de inkoop van de nieuwe jeugdhulptaken gezamenlijk op. Tijdens de bijeenkomst op 27 augustus krijgen belangstellenden meer informatie over de manier waarop de gemeenten in de regio Alkmaar de inkoop organiseren, hoe het inkooptraject verloopt en hoe hieraan te deelnemen. De bijeenkomst heeft een informatief karakter en is niet verplicht om deel te kunnen nemen aan het inkooptraject.

De bijeenkomst wordt gehouden op het stadhuis van Alkmaar aan de Langestraat 97 en duurt van 9:30 tot 11:00 uur. Meer informatie over de Jeugdhulpinkoop via de website van de gemeente Alkmaar en via Tenderned vinden. Per organisatie kunnen maximaal twee medewerkers deelnemen.

Pin It
Bekeken: 1077x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/