Alkmaar, 25 augustus 2014.  Zaterdag startte in de bibliotheek Polderhof de verkoop van de 20 koopappartementen in het project herontwikkeling winkelcentrum Polderhof in Oudorp. Wethouder Elly Konijn (D66) en Niels Doodeman (directeur Heddes Bouw & Ontwikkeling) luidden samen de start officieel in.

Heddes Bouw & Ontwikkeling realiseert het nieuwe winkelcentrum dat ruimte biedt aan een grote supermarkt, acht winkelruimten, een nieuwe bibliotheek, 20 koopappartementen en 28 huurwoningen boven het winkelcentrum. De huurwoningen worden verhuurd door corporatie Kennemer Wonen. De Architecten zijn BRTarchitecten en DVUA Alkmaar.Samenwerking. Het plan voor de herontwikkeling is opgesteld in samenwerking met de gemeente Alkmaar. Hierbij is in nauw overleg met de winkeliers, de buurt, de bibliotheek en Kennemer Wonen invulling gegeven aan het programma en de uitwerking ervan.

Wethouder Elly Konijn (D66): “We zijn verheugd met de start van de verkoop. Het huidige centrum is erg verouderd en het werd tijd voor een opknapbeurt. Dit geeft een boost aan de buurt.”

Na sloop van een deel van het bestaande winkelcentrum blijven de huidige AH Van de Voort en de bibliotheek in bedrijf. Op de vrijgekomen locatie wordt fase 1 van het nieuwe winkelcentrum gerealiseerd. Aansluitend aan fase 1 worden de huidige AH, Van de Voort en de huidige bibliotheek gesloopt. Op die vrijgekomen locatie wordt fase 2 gerealiseerd en wordt de openbare ruimte en de parkeergelegenheid opnieuw ingericht.

polderhof schets

Pin It
Bekeken: 1620x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/