Alkmaar, 25 augustus 2014. Het wordt weer jammen in Proeflokaal De Boom aan de Houttil. De laatste donderdag van de maand is reeds uit gegroeid tot een begrip bij de Jazz- en muziekliefhebbers al 10 jaar. Het doel van deze avonden is om zoveel mogelijk musici, jong en oud, met elkaar te laten musiceren en ideeën uit te wisselen. Een iedere maand terugkerend gegeven van een gezellige en traditionele Jazz repetitie en session avond vanaf 21.00 uur in Alkmaar.

Er is een CD uitgekomen van het Walter Mooij Jazz Trio & Friends ontsproten uit deze Session meetings, die in het Jazzweekend van begin oktober 2008 is uitgebracht en zijn de baten hiervan aan Stichting Pink Ribbon geschonken. Voor jazzliefhebbers en musici wordt het genieten, zij kunnen zich op deze jam avond lekker uitleven door met elkaar jazz te spelen en te luisteren, dit alles onder aanvoering van het Walter Mooij Jazz Trio. Het trio bestaat nu uit John Erich contrabas, Joop Kooger drums & vocals.

Meer informatie op de website van Proeflokaal De Boom en van het Walter Mooij Jazz Trio.

Pin It
Bekeken: 1427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/