Alkmaar 25 augustus 2014. Zondag 31 augustus opent Corine van den Brink op feestelijke wijze haar Ateljeetje aan de Oudegracht. Voor de creatieve eigenaresse van Stijl63 gaat hiermee een lang gekoesterde wens in vervulling. De opening zal worden verricht door wethouder Anjo van de Ven.

Corine van den Brink timmert al een paar jaar aan de weg met haar atelier Stijl63. De Alkmaarse tekent, schildert, maakt grafische creaties en geeft ook workshops. "Een atelier waar ik mijn werk kan laten zien en waar ik cursussen kan geven stond nog op mijn verlanglijstje. Het Ateljeetje biedt meer mogelijkheden, en ben er daarom erg blij mee”, legt de ‘realiste in verbeelding’ zoals ze zichzelf ook wel noemt uit. Kunst loopt bij Corine van den Brink al van kinds af aan als een rode draad door haar leven. Corine: "Ik ben er niet altijd fulltime mee bezig. Toch is het echt mijn ding en mijn passie.”

Het Ateljeetje biedt ruimte voor nieuwe kansen. "Ik geef graag tekenlessen en krijg daar mooie reacties op. Ik zie sommige cursisten, die eerst nog wat onwennig waren, gedurende de lessen groeien. Dat is één van de leuke aspecten van mijn cursussen. Dat komt ook de ruimte zelf. Het kenmerkt zich door een huiselijke warme sfeer.” Naast de tekenlessen biedt Corine ook creatieve groepsarrangementen.

De actieve Alkmaarse is niet alleen op creatief vlak in touw. "Ik ben ook actief in de lokale politiek. Op dit moment ben ik fractie-assistent bij OPA. Al langer ben ik in mijn wijk betrokken. Ik hoop op een plekje op de kieslijst in november, want ik zou graag als raadslid aan de slag gaan.”

De opening van het Ateljeetje aan de Oudegracht 23 vindt plaats op zondag 31 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

20140825-atlejeetje-corine

Pin It
Bekeken: 2305x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/