Heerhugowaard, 25 augustus 2014. Zondagmiddag 31 augustus wordt tijdens de Streekmarkt op het Coolplein het terras van Cool kunst en cultuur omgedoopt tot ‘Muziekterras’. Er kunnen instrumenten uitgeprobeerd worden en er zijn optredens van docenten van Cool.

Cool geeft muziekles voor bijna alle instrumenten. Op het Muziekterras zijn diverse instrumenten uitproberen zoals een dwarsfluit, keyboard of viool. Wie de smaak te pakken krijgt kan zich direct inschrijven voor instrumentale les. Diverse docenten van Cool zullen op het Muziekterras een optreden verzorgen. Om 12.00 uur wordt er bovendien een drinkwater-tappunt onthult op het Coolplein. Deze onthulling wordt muzikaal omlijst door Cool met een muziekstuk in het thema ‘water’.

Binnenkort starten ook diverse nieuwe cursussen bij Cool, zoals Mindfullness percussion, Roets de Toets, kleuterkoor Mini Voices en het uitgebreide aanbod voor 50+. Ook zijn er maar liefst drie grote koorprojecten waarvoor leden worden gezocht. Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer theater- en musicalcursussen en lessen beeldhouwen en tekenen en schilderen.

Het Muziekterras is open vanaf 12.00 uur en is onderdeel van de Zomereditie van Streekmarkt Middenwaard, een markt met zo'n 40 marktkramen met biologische-, eerlijke-, en streekproducten en lokale ondernemers op het Coolplein in Heerhugowaard.

 

Pin It
Bekeken: 1471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/