Alkmaar, 28 augustus 2014. TAQA Theater De Vest heeft komend seizoen een aantal leuke jeugd- en familievoorstellingen geprogrammeerd die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. De voorstellingen van hoogstaande gezelschappen als Theater Gnaffel, Bontehond, het Houten Huis, De Toneelmakerij en Unieke Zaken zijn te zien op woensdagmiddagen en in de weekenden. Voor een negental voorstellingen kost een toegangskaartje slechts € 9.

In ‘Een ladder naar de maan’ (4+) van Ila van der Pouw op zondag 14 september leert de tante van Fien haar hoe je met een ladder van ijslollystokjes naar de maan kunt klimmen. Elke slagwerkgroep wil donderen, roffelen en knallen dat het een lieve lust is, maar Slagwerk Den Haag maakt het helemaal bont in ‘De geniale mislukte oerknal’ (6+) op woensdag 15 oktober: ze willen de oerknal overtreffen! Hierbij hebben ze hulp ingeroepen van tekenaar Wouter van Reek, die de klanken voor de ogen van het publiek in beeld omzet. Theater Gnaffel/ Firma Rieks Swarte komt op woensdag 10 december naar De Vest met ‘Gedonderdag (6+)’, een wilde wedstrijd met sterke verhalen en mensgrote poppen. 

Als Kerstvakantietip heeft De Vest zondagmiddag 28 december de sprankelende dansvoorstelling ‘Buurman in de winter (5+) van Plan D-/ Andreas Denk. De winterse voorstelling is met de hele familie bezoeken. Het gaat over twee buurmannen die zich voorbereiden op de winter. 

Volgend jaar zijn er nog meer € 9 euro kostende voorstellingen waaronder eentje van Unieke Zaken. Informatie over alle jeugd- en familievoorstellingen in het nieuwe theaterseizoen is te vinden op de website van De Vest. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website of via de kassa.

 

Pin It
Bekeken: 1661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/