Alkmaar, 05 september 2014. Zondag 21 september, van 13.00 tot 17.00 uur, sluit Cultuurpark de Hout het succesvolle culturele seizoen 2014 net als in vijf voorgaande jaren spetterend af met het festival Vrienden van de Hout Live. Bij de muzieknis vinden muzikale optredens plaats van bands en artiesten die Cultuurpark de Hout een warm hart toedragen, zoals Joost Dobbe, The Cosmic Carnival en de Uncovered Band van Herman Jager. Op het tweede podium zijn jamsessies met veel muzikale vrienden van De Hout. AnnaBea Steens exposeert in Kunstnest en er is een loterij met veel leuke prijzen. Een oergezellig festival met een groot saamhorigheidsgevoel.

De line-up bestaat onder meer uit een band die nationaal én internationaal scoort: The Cosmic Carnival. Folk, bluegrass, gospel en countryrock voeren de boventoon. Dit jaar deed de band mee aan de finale van de Global Battle of the Bands. Een unieke band waar de chemie vanaf druipt. Hun moderne muziek heeft invloeden uit de jaren '60 en '70: groovy, funky en het rockt.

Het festival opent met een optreden van singer-songwriter Joost Dobbe, die van 13.00 tot 13.45 uur zingt en speelt over de verschillende kanten van liefde en vriendschap. Om 16:00 uur is het de beurt aan Herman Jager met zijn Uncovered Band. Na de Beegees en Country & Western is het in 2014 tijd voor het repertoire van ABBA en wel in een eigen 'Uncovered' jasje. Veel musici uit de regio doen mee met deze speciaal voor Vrienden van de Hout samengestelde band. Tussen de optredens op het hoofdpodium door vinden op het tweede podium twee gezellige jamsessies plaats. Muzikale vrienden en vrijwilligers van Cultuurpark de Hout laten daar hun talent zien. Wie zin heeft om mee te doen is welkom.

In Kunstnest exposeert AnnaBea Steens. AnnaBea is verpleegkundige bij GGZ NHN en wordt geïnspireerd door haar werk, het leven en de omgeving. Naar aanleiding van de theatervoorstelling van Jan Fabre, “Theater zoals het bedoeld is” schilderde zij een aantal intrigerende doeken. 

Om de programmering te ondersteunen kunnen bezoekers weer voor een klein prijsje loten kopen en grote prijzen winnen. Prijzen, die door verschillende bedrijven uit Alkmaar beschikbaar zijn gesteld. Meer informatie op de website van Cultuurpark De Hout.

Pin It
Bekeken: 1981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/