Alkmaar, 05 september 2014. De ledenvergadering van de ChristenUnie in Alkmaar, Schermer en Graft-de Rijp heeft de 59-jarige Annet Boersma gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november.

De gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeenteraden van de drie gemeenten werden in maart voor deze drie gemeenten uitgesteld omdat zij per 1 januari fuseren. Er ontstaat dan een nieuw Alkmaar. De ChristenUnie wil in de nieuwe gemeenteraad een door geloof geïnspireerde fractie vormen, die werkt voor alle inwoners van Alkmaar aan een samenleving waarin medemenselijkheid de boventoon vormt, armoede verdwijnt en die ervoor zorgt dat zorg voor hen die dat nodig hebben een vanzelfsprekendheid is.

Annet Boersma is gehuwd en woont in de Schermer. Haar persoonlijke speerpunt in de politiek is de zorg. De professionaliteit is gestegen maar daarmee zijn ook de kosten gerezen. De ChristenUnie vindt dat mensen in wijken en woonkernen meer naar elkaar moeten omzien. Annet Boersma wil zich met de ChristenUnie inzetten voor een leefbare samenleving voor iedereen, ongeacht geloof, geslacht, cultuur, status, leeftijd of huidskleur. In nieuw Alkmaar is elk mens waardevol en doet er toe.

Binnenkort presenteert de ChristenUnie ook haar verkiezingsprogramma.

Pin It
Bekeken: 1145x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/