Alkmaar, 05 september 2014. Het was in juni al aangekondigd, nadat de Raad van State eind vorig jaar besluit nam over de unieke politieke naamskwestie: Alkmaar krijgt twee OPA's om op te stemmen. Een week geleden heeft het centraal stembureau in Alkmaar, meldt het NHD, gesteld dat de Alkmaarse OPA onder haar afkorting mag meedoen, ondanks een negatief advies van de kiesraad.

Al zijn de logo's van beide OPA's duidelijk anders en is men al een kleine 15 jaar bekend met die van 'OPAlkmaar', het wordt straks toch even opletten voor de stemmer. Tenzij er alsnog van hoger hand een stokje voor gestoken wordt voor het gebruik van de afkorting van de Onafhankelijke Partij Alkmaar. In ieder geval heeft de lokale partij zeker gesteld dat ze ook onder die volledige naam mee kan doen.

Pin It
Bekeken: 1026x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/