Alkmaar, 05 september 2014. De jeugdspringers Roel Teillers, Niamh Slattery en Lara Schut zijn door de gymnastiekbond opgenomen in de delegatie voor het WK voor springers tot en met 18 jaar. Dit WK Jeugd vindt plaats in Daytona Beach (USA), aansluitend op de WK Senioren in november van dit jaar. Teillers en Slattery sprongen tijdens de kwalificaties de gestelde limiet. Van de springers in haar leeftijdsklasse presteerde Lara Schut het best tijdens het NK in Ahoy, en samen met haar getoonde progressie en motivatie leverde dat een startbewijs op, zo werd haar door topsportcoördinator Mark Schuurman van de KNGU deze week medegedeeld. De drie talentvolle springers van Triffis kunnen zich mede dankzij de inbreng van het Rabobank Talentplan optimaal voorbereiden op hun deelname.

Voor de WK Senioren zijn de kwalificaties nog in volle gang. Internationaal maakt de sport trampolinespringen zowel in de breedte als in de topscores een grote progressie door, de gymnastiekbond KNGU speelt daarop in met haar scherpere limieten dan ooit. Uitgezonden sporters worden in staat geacht tenminste de halve finale te halen op het toernooi. Van de deelnemers op 1 september kwam Maxim van Zeijl het dichtst in de buurt van zijn limiet (103.000); hij bleef daar slechts 0,101 punt onder.

De senioren hebben nog drie kansen: de Worldcup in Loule (Portugal) op 5 en 6 september, en kwalificatiewedstrijden in de Triffishal op de zondagen 21 september en 5 oktober. De KNGU heeft vier springers uitgezonden naar de Worldcup in Loule; Orlando Gotschin, Triffisvrouw Kirsten Boersma, Pascal Wiebering en Triffisman Maxim van Zeijl.

Pin It
Bekeken: 915x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/