Alkmaar, 07 september 2014. De Kaasstad nam vrijdag voorlopig afscheid van de Kaasmarkt, maar beleefde zaterdagavond de primeur van wat betreft de organiserende Lionsclub een nieuw jaarlijks evenement in de binnenstad moet worden: Lichtjesavond. Terwijl de lichtjesavond in buurgemeente Bergen steeds rustiger wordt verschenen bij het verzamelpunt bij de Schelphoek ruim 200 verlichte boten en bootjes aan de start. En dat zorgde voor een gezellige drukte. Om half acht kregen de 'schippers' het startsein van burgervader piet Bruinooge en ging het voorzichtig en één voor één onder de lage bruggetjes door om de uitgezette route door de Alkmaarse grachten en het NoordHollands Kanaal te kunnen volgen.

Evenementen zijn tegenwoordig bijna allemaal gekoppeld aan een goed doel en deze eerste lichtjesavond is daarop geen uitzondering. Waterscouting Marco Polo mag 3500 euro in ontvangst nemen. (beelden: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

 

Pin It
Bekeken: 1546x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/