Alkmaar, 10 september 2014. De burgemeester van Alkmaar had het volste recht Grillroom Montfort uit die plaats te sluiten, oordeelde de voorzieningenrechter in Alkmaar dinsdag. De exploitant van Grillroom Montfort probeerde door middel van een voorlopige voorziening de tijdelijke sluiting tegen te houden. Nu dit niet is gelukt moet het etablissement per 12 september voor vier weken dicht wegens het overtreden van de vergunningsvoorschriften.

In december vorig jaar werd in de grillroom een wapen aangetroffen. Volgens de Alkmaarse beleidsregels horeca valt dat onder de zwaarste categorie van overtredingen. Voor dergelijke overtredingen kunnen horecavergunningen voor een bepaalde periode worden geschorst. Toen de burgemeester het restaurant een sluiting van vier weken oplegde, stapte de exploitant van Grillroom Montfort naar de rechter. Deze oordeelde dat de burgemeester terecht handelde en hij ziet geen reden de voorlopige voorziening toe te wijzen.

De burgemeester is van mening dat het aantreffen van een wapen in een openbare inrichting zoals de grillroom een ernstige aantasting is van de openbare orde en veiligheid en de uitspraak sterkt deze mening.

Pin It
Bekeken: 1982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/