Heerhugowaard, 11 september 2014. Een 24-jarige Heerhugowaarder is woensdagavond, rond 23.00 uur aan de Vecht het slachtoffer van een poging tot beroving geworden.

Toen de man van zijn werk thuis kwam en uit zijn auto stapte, kwamen twee mannen dreigend op hem af lopen. Ze droegen zwarte kleding en bivakmutsen. Met gebalde vuisten eisten zij op bijzonder dreigende toon geld. De Heerhugowaarder wilde niet meewerken en liep achteruit weg, maar werd toen door de verdachten omver geduwd. Eén van de verdachten heeft hierna geprobeerd spullen van het slachtoffer te roven. Vermoedelijk doordat hij zich hevig verzette, vluchtten de daders plotseling weg zonder iets buitgemaakt te hebben.

Wie getuige is geweest van deze brutale poging tot beroving, wordt verzocht contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1054x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/