Alkmaar, 11 september 2014. Muziektheatergezelschap Orkater opent het theaterseizoen met een bijzondere coproductie met Cello8ctet Amsterdam: ‘Een Pure Formaliteit’. De voorstelling, met topacteurs Pierre Bokma en Porgy Franssen is op woensdag 20 september om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. De twee werken voor het eerst samen op het toneel.

In ‘Een Pure Formaliteit’, onder regie van Sarah Moeremans, zijn Pierre Bokma en Porgy Franssen voor het eerst samen op het toneel te zien. De voorstelling begint als een klassieke whodunnit. De beroemde schrijver Onoff (Pierre Bokma) wordt verdacht van moord. Hij wordt opgepakt en ondervraagd door een commissaris (Porgy Franssen). Gaandeweg de verhoren ontstaat er een bijzondere band tussen hem en zijn ondervrager, die een groot bewonderaar van hem blijkt te zijn. Beide mannen leggen hun ziel bloot, maar dan neemt het verhaal een bizarre wending.

‘Een Pure Formaliteit’ is gebaseerd op de Italiaanse film ‘Una Pura Formalita’ van Giuseppe Tornatore. De voorstelling is een coproductie met Cello8ctet Amsterdam. Componist Micha Hamel en regisseuse Sarah Moeremans nemen de film als basis voor een muziektheatervoorstelling voor vier acteurs, het internationaal befaamde Cello8ctet Amsterdam en blokfluitiste Raphaëla Danksagmüller. De acht cellisten van Cello8ctet leveren een fysieke en zichtbare bijdrage in de voorstelling.

De voorstelling is te zien op woensdag 20 september om 20.15 uur. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website van De Vest of via de kassa.  

Pin It
Bekeken: 1660x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/