Alkmaar, 12 september 2014. Marco van Basten zou komende week zijn werkzaamheden als trainer weer hervatten, maar de Telegraaf meldt dat hij stopt als trainer van AZ. Technisch directeur Earnest Stewart laat via de NOS weten dat de club na dit weekend met een verklaring komt. Volgens hem is het stoppen van Van Basten voorbarig. Van Basten is sinds twee weken uit de roulatie en onderging verschillende onderzoeken in verband met hartkloppingen. De naam van Alex Pastoor gaat rond als mogelijke opvolger van Van Basten. De assistent-coach neemt sinds Van Basten afwezig is de honneurs waar bij AZ.

Van Basten begon afgelopen zomer bij AZ als opvolger van Dick Advocaat. Van Basten was eerder bondscoach van Oranje en hoofdtrainer van Ajax en Heerenveen.

Pin It
Bekeken: 1207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/