Alkmaar, 11 september 2014. Zo'n anderhalve maand geleden besloten de erfgoedbeschermers van Adapt om samen met Het Moment de Ringersfabriek onder handen te nemen. Het oude fabriekspand aan de Noorderstraat dat de afgelopen jaren dienst deed als meubelwinkel, gaat vrijdagavond weer open voor het publiek. Tijdelijk, dat wel. Want het éénmalige evenement Ringers Open! strijkt neer in de voormalige chocoladefabriek.

"We proberen stukje bij beetje alles wat niet monumentaal is weg te halen, zodat je het oude monumentale pand te zien krijgt," zo verteld Eddo Carels van Adapt tijdens de Sneak Preview voor de pers. Tijdens de preview was er nog niet heel veel te zien, maar komend weekeinde zijn er ook films te zien en worden er demonstraties ‘chocolade maken’ gehouden.

 

Pin It
Bekeken: 1190x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/