Heerhugowaard, 15 september 2014. Zondag vond bij atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard een spannende promotie/degradatiewedstrijd plaats waarin uitgemaakt werd welke vier atletiekploegen volgend jaar in de 2e divisie uitkomen, en welke in de 3e divisie. Zowel de dames als de heren van het Alkmaarse AV Hylas wisten te promoveren door een 4e en een 2e plaats te veroveren met deels nog jonge ploegleden. De jonge generatie moet ervoor zorgen dat Hylas volgend jaar zich goed in die 2e divisie nestelt.

De heren van Hylas waren solide op koers naar promotie en uiteindelijk kon alleen de altijd spannende 4x100m estafette roet in het eten gooien. Maar op de wissels is veel geoefend en dat leverde een nette 3e tijd op. Bij de dames bleef het wél heel spannend tot de afsluitende estafette, waar het was juist directe concurrent AKU uit Uithoorn, die een foute wissel maakte en nul punten scoorde.

Ook andere ploegen uit de regio Alkmaar namen deel aan de promotie/degradatiestrijd. Bij de dames moest AV Hera op eigen baan degradatie voorkomen, maar dit lukte helaas niet. Met name op aantal springonderdelen moest ten opzichte van de concurrentie veel toegegeven worden en dat leverde uiteindelijk een 7e plaats op. Met de opkomende jeugd zou hier het tij gekeerd kunnen worden. 

AV Trias uit Heiloo liet het damesteam automatisch degraderen door af te melden. De mannen waren wel aanwezig, maar ook als zij wel punten op de 400m sprint en de 4x100m estafette gehaald, waren zij naar de 3e divisie gezakt.

20140915 hylas promotie

Pin It
Bekeken: 1024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/