Alkmaar, 15 september 2014. De gemeente werkt aan een nieuwe opzet voor het sportcomplex aan de Westrand. Nu duidelijk is dat AZ haar jeugdopleiding in Zaanstad zal vestigen, kan het oude plan in de prullenbak. Wethouder Peter de Baat zal de gemeenteraad eind oktober een voorstel doen, liet hij het NHD weten. Hij heeft inmiddels alle betrokken partijen gesproken.

Vooral AFC'34 en Alkmaarse Rugby UFC zullen reikhalzend uitkijken naar de nieuwe plannen, omdat zij de laatste jaren bewust weinig aan onderhoud hebben gepleegd, met het oog op een gloednieuw complex. Maar ook camping Alkmaar zal nieuwsgierig zijn, met de mogelijkheden tot uitbreiding. Over de rol van AZ is voor alsnog niet meer bekend dan dat zei bereid is financieel bij te dragen, omdat het zich betrokken voelt bij het lot van de AFC'34 en de rugbyclub.

Pin It
Bekeken: 1724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/