Alkmaar, 15 september 2014. Morgen keert trainer Marco van Basten terug op de velden van AZ, dat heeft de club via de eigen website laten weten. Afgelopen vrijdag werd door de Telegraaf gemeld dat Van Basten zou stoppen bij AZ, maar dat werd door technisch directeur Earnest Stewart ontkend. Stewart is blij dat Van Basten vanaf morgen zijn werkzaamheden weer oppakt. 

"We zijn erg blij met de huidige ontwikkelingen, Marco heeft continu bij ons aangegeven na zijn periode van rust graag op het trainingsveld in Alkmaar te willen terugkeren. Dat heeft hij zondag en maandag nogmaals aangegeven. Tijdens de gesprekken hebben ook wij onze wens uitgesproken om samen door te willen gaan. Toen ook vanuit de medische staf groen licht werd gegeven, is besloten tot de terugkeer."

Dinsdag start de selectie met de voorbereiding voor het thuisduel tegen PEC Zwolle.

Pin It
Bekeken: 1018x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/